Downloads worden geblokkeerd en aangezien als virus

Deze pagina delen!

Een bekend een veelvoorkomend probleem is dat downloads worden geblokkeerd en aangezien als virus, dergelijke foutberichten worden zijn over het algemeen te wijten aan een geïnfecteerde computer. Voornamelijk de malware genaamd ZeroAccess is een gekende variant die waarbij iedere download als wordt virus gezien. Wanneer alle downloads worden geblokkeerd en aangezien als virus is het natuurlijk erg lastig om bijvoorbeeld een anti-malware programma te downloaden om uw computer te controleren. Bekende foutmelding van dergelijke malware zijn “Download error – mislukt – Virus gedetecteerd” en of “Mislukt – virus gedetecteerd“.

Wanneer alle downloads worden herkend als virus kunt u natuurlijk één van de onderstaande anti-malware programma’s op een andere computer downloaden en vervolgens op de geïnfecteerde computer met de problemen uitvoeren.

Mislukt - virus gedetecteerd

Downloads worden geblokkeerd en aangezien als virus

Op de bovenstaande afbeelding is te zien hoe alle downloads worden herkend als virus in Internet Explorer, Google Chrome en Opera. Vaak is het dan ook niet mogelijk om één van de eerder genoemde programma’s te downloaden om uw computer te scannen en de aanwezige malware te verwijderen. In dergelijke gevallen kunt u dan ook bij voorkeur hulp vragen op een gespecialiseerd forum voor het verwijderen van malware.

Via de onderstaande stappen kunt u gratis uw computer laten controleren op malware en tevens laten opschonen. Hiervoor is er een speciaal stappenplan aanwezig die u begeleid in het uitvoeren van bepaalde programma’s waarmee uw computer grondig geanalyseerd kan worden.

  • Klik hier om het infectiestappenplan te openen.
  • Wanneer uw beveiligingspakket melding geeft van een virus of malware, geef dan even aan om welke detectie dit gaat zoals de gegeven naam en locatie.
  • Voer vervolgens RSIT, HitmanPro en of Malwarebytes Anti-Malware uit en plaats de verkregen log in een nieuw onderwerp als bijlage (Reageer a.u.b. niet op andermans topics, ook al heeft u een identiek probleem)

Bij het forumgedeelte “Hulp bij malware en virusinfectie problemen (HijackThis / DDS logs)” kunt u terecht voor hulp & ondersteuning. Uw probleem zal hier geheel individueel in behandeling worden genomen, de geboden hulp op het computer PC Web Plus is geheel gratis.

Malware en virusinfectie problemen

Inkomende zoektermen:

  • https://www gratisvirusscanner-downloaden nl/veel-gestelde-vragen-faq/downloads-worden-geblokkeerd-en-aangezien-als-virus/