avast! safezone

Deze pagina delen!

avast! safezone De betaalde virusscanner van avast! en het internet security pakket beschikt over avast! safezone, een virtueel geïsoleerd bureaublad met een aangepaste versie van Google Chrome. Middels avast! safezone kunt u websites voor internetbankieren en bijvoorbeeld webwinkels zo instellen dat deze automatisch worden geladen in een “virtueel venster” van avast! safezone.

Met het gebruik van deze beschermingsfunctie zorgt u ervoor dat uw vertrouwelijke financiële transacties ook vertrouwelijk blijven, middels deze functionaliteit is uw computer als het ware immuun voor keyloggers en andere malware. Zelfs op een reeds geïnfecteerde computer kunt in theorie veilig internetbankieren met avast! safezone.

Deze beschermings functionaliteit is niet beschikbaar is de avast! Free Antivirus, maar als gebruiker van de gratis virusscanner van avast! kunt u wel een gratis licentie voor avast! Internet Security verkrijgen waarin avast! safezone aanwezig, voor meer informatie kunt u het artikel “avast! Recommendation Program” raadplegen.

avast! safezone

avast! safezone

Alles wat u via de browser Google Chrome opent via het geïsoleerde  avast! safezone bereikt niet fysiek uw computer, en wanneer er schadelijke software op uw computer aanwezig is heeft dit geen invloed op alles wat uit uitvoert via avast! safezone en hiermee kunt u bijvoorbeeld dus ook websites openen die u niet vertrouwd zonder dat deze een schadelijke effect op uw computer hebben.

Via hulpmiddelen – avast! safezone kunt u zelf bepaalde websites opgeven zoals die voor het internetbankieren, wanneer u een dergelijke website middels bijvoorbeeld Internet Explorer opent krijgt en bovenaan het scherm een melding te zien waarin u direct kunt overschakelen naar avast! Safezone zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.

avast! safezone

Hulp en ondersteuning

Wanneer u hulp en of ondersteuning wenst bij het gebruik van avast! safezone dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier is een speciaal sub-forum aanwezig voor vragen en of problemen met de beveiligingssoftware van avast! of functionaliteiten zoals de avast! software updater.

Computerforum PC Web Plus - Avast Anti-virus

Inkomende zoektermen:

  • avast safezone
  • avast safe zone
  • avast safe zone browser
  • avast safezone browser