avast! Recommendation Program

Deze pagina delen!

avast! Browser Cleanup Middels het avast! Recommendation Program kunt u gratis het betaalde avast! Internet Security verkrijgen. Als gebruiker van avast! Free Antivirus kunt u deelnemen aan het (avast! Recommendation Program) en hiermee kunt u geheel een gratis licentie van avast! Internet Security krijgen voor 1 t/m 3 jaar voor één computer.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het aanbevelen van avast! Free Antivirus bij uw kennissen, familie of bijvoorbeeld vrienden. Wanneer iemand vervolgens via uw persoonlijke link van het (avast! Recommendation Program) avast! Free Antivirus installeert ontvangt u credits, en hiermee kunt u als het ware geheel gratis sparen voor een gratis licentie voor avast! Internet Security.

U kunt nieuwe gebruikers via het avast! Recommendation Program uitnodigen door middel van social media, zoals Facebook, Twitter, Google + en natuurlijk gewoon via een e-mailbericht of uw persoonlijke (directe) link voor het downloaden van avast! Free Antivirus.

avast! Recommendation Program

avast! Recommendation Program

Op de bovenstaande afbeelding ziet u dat er middels het (avast! Recommendation Program) 100 vrienden gebruik hebben gemaakt om avast! Free Antivirus te installeren, hierdoor is het maximum van 21 credits behaald waardoor u direct beschikt over een gratis licentie voor drie jaar van  avast! Internet Security die gebruikt kan worden op één computer.

Om gebruik te kunnen maken van het avast! Recommendation Program heeft u een avast! account nodig, indien u nog niet in het bezit bent van een account dan kunt u deze aanmaken op https://my.avast.com/recommendation.

Vervolgens kunt u direct mensen adviseren c.q. uitnodigen om avast! Free Antivirus te gebruiken, op de onderstaande afbeelding ziet u de vijftal knoppen waarmee u uw persoonlijke link voor het downloaden van avast! Free Antivirus kunt delen op Facebook, via Twitter of Google + en via een e-mailbericht en of een direct downloadlink wat gekoppeld is aan uw account bij avast!.

avast! Recommendation Program

 • Na 7 installaties van avast! Free Antivirus kunt u de licentie van avast! Internet Security voor één jaar downloaden.
 • Bij 14 installaties kunt u de gratis licentie van avast! Internet Security voor twee jaar downloaden.
 • Bij het maximum van 21 installatie beschikt u over de licentie van avast! Internet Security voor drie jaar.

Voorwaarden

 • U dient te beschikken over een geverifieerd avast! account.
 • avast! Free Antivirus dient geinstalleerd te worden via uw persoonlijke link.
 • Uw credits worden enige tijd na de installatie bij uw avast! account geregistreerd.
 • De computer waarop via uw link avast! Free Antivirus wordt geinstalleerd dient tijdens de installatie over een werkende internetverbinding te beschikken.
 • Uw licentie van avast! Internet Security is geldig vanaf het moment dat deze wordt gedownload.
 • U kunt geen geld terugkrijgen via deze gratis licentie van avast! Internet Security.
 • In het geval van verdachte activiteiten en of misbruik van het avast! Recommendation Program kan het stopgezet worden.
 • De gratis licentie voor 3 jaar voor avast! Internet Security bij 21 vrienden is het maximale, u kunt niet verder sparen.

Hulp en ondersteuning

Wanneer u hulp en of ondersteuning wenst omtrent het avast! Recommendation Program of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier is een speciaal sub-forum aanwezig voor vragen en of problemen met de beveiligingssoftware van avast!.

Computerforum PC Web Plus - Avast Anti-virus