avast! pop-ups en waarschuwingen

Deze pagina delen!

avast! update problemen oplossen avast! pop-ups en waarschuwingen worden over het algemeen alleen weergegeven wanneer er sprake is van een dreiging op uw computer of als avast! niet zelf de beslissing kan nemen en er interactie van de gebruiker benodigd is.

Wanneer een beveiligingspakket zoals avast! pop-ups en waarschuwingen toont heeft dit altijd een reden, en zijn deze bedoeld om de gebruiker te informeren over eventuele bedreigingen belangrijke updates en of eventuele kritieke problemen. Negeer dergelijke meldingen dan ook nooit, en lees de omschreven melding aandachtig en klik het nooit zomaar weg omdat deze misschien als hinderlijk worden ervaren.

Het aantal dat avast! aan pop-ups en waarschuwingen geeft is normaliter gering en deze worden standaard ook maar 20 seconden weergegeven en zullen daarna automatisch weer verdwijnen. Wanneer er continu door avast! pop-ups en waarschuwingen worden getoond en telkens omtrent dezelfde items dan is er natuurlijk iets niet in de haak, en dan is het raadzaam om uw computer grondig te controleren op de aanwezigheid van virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software die onder de categorie malware vallen.

avast! pop-ups en waarschuwingen

Er zijn vier verschillende avast! pop-ups en waarschuwingen die getoond kunnen worden, deze pop-upvensters bestaan uit de;

  • Informatie pop-upberichten die informatie tonen over de activiteiten van avast!
  • Update pop-upberichten die updatemeldingen geven als het programma is bijgewerkt.
  • Waarschuwingspop-upberichten die informatie geven over gebeurtenissen die uw aandacht vereisen.
  • Waarschuwingspop-upberichten is het geval van gedetecteerde malware en andere problemen.

Standaard staat de tijdsduur voor het tonen van de venster voor de avast! pop-ups en waarschuwingen ingesteld op 20 seconden, u kunt deze tijd zelf ook nog aanpassen.

  • Open avast! en klik op instellingen.
  • Klik vervolgens in het scherm wat geopend wordt op Uiterlijk.
  • Bij de optie “Pop-upvensters” kunt u de tijdsduur van het tonen van de avast! pop-ups en waarschuwingen geheel naar wens instellen.

avast! pop-ups en waarschuwingen

Hulp en ondersteuning

Wanneer u hulp en of ondersteuning wenst bij dergelijke avast! pop-ups en waarschuwingen of tegen specifieke problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier is een speciaal sub-forum aanwezig voor vragen en of problemen met de beveiligingssoftware van avast!.

Computerforum PC Web Plus - Avast Anti-virus