avast! Free Antivirus gratis registreren

Deze pagina delen!

avast! Browser Cleanup U kunt avast! Free Antivirus gratis registreren, ook wanneer u gebruik maakt van de gratis virusscanner van avast! dient u deze te registreren om gratis gebruik te kunnen blijven maken van de gratis virusscanner van avast!. Na de registratie van avast! Free Antivirus krijgt u de gratis licentie voor één jaar, deze registratie dient u binnen 30 dagen na de installatie uit te voeren om beschermd te blijven en updates te kunnen ontvangen.

Wanneer de gratis licentie van avast! Free Antivirus na het eerste jaar verlopen is kunt u deze gratis virusscanner natuurlijk gewoon geheel gratis opnieuw voor een jaar verlengen. Het is dus niet zo dat u maar één jaar gratis gebruik kan maken van deze gratis virusscanner van avast!. Let er echter wel goed op, hoe u de verlenging uitvoert want avast! biedt namelijk via dit scherm ook het betaalde Internet Security pakket aan. Wanneer u hier op de verkeerder knop drukt zal er automatisch een update plaatsvinden naar avast! Internet Security die maar 30 dagen gratis gebruikt kan worden.

Op het onderstaande scherm ziet u dat de gratis virusscanner van avast! nog niet is geregistreerd, en 30 dagen gebruikt kan worden na de installatie waarna deze licentie zal verlopen en uw computer niet meer beschermd zal zijn. Verderop op deze pagina vindt u de vervolginstructies hoe u de gratis virusscanner van avast! geheel gratis kan registreren.

avast! Free Antivirus gratis registreren

avast! Free Antivirus gratis registreren

Wanneer u de gratis virusscanner van avast! heeft geïnstalleerd kunt u deze via de groene knop bovenaan het hoofdvenster van avast! Free Antivirus registreren, maar ook via Instellingen > Registratie, zie het bovenstaande scherm.

Klik hier vervolgens op de grijze knop Nu registreren, waarna u het onderstaande scherm te zien krijgt. In dit scherm krijgt u twee keuzes te zien die u kunt selecteren, de grootste groene knop refereert aan het betaalde Internet Security pakket van avast!. Gebruik dus altijd de kleinere grijze knop, hier kunt u avast! Free Antivirus gratis registreren.
avast! Free Antivirus gratis registreren

Wanneer u gekozen hebt voor het registeren van avast! Free Antivirus bij de standaard bescherming en niet de volledige bescherming, kunt u zowel middels een Facebook account of uw eigen naam en e-mailadres avast! Free Antivirus gratis registreren voor één jaar. En wanneer deze gratis jaarlicentie is verlopen kunt u het programma natuurlijk gewoon steeds gratis voor één jaar verlengen.

avast! Free Antivirus gratis registreren

Hulp en ondersteuning

Wanneer u hulp en of ondersteuning wenst bij het registeren van avast! Free Antivirus of tegen problemen aanloopt dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier is een speciaal sub-forum aanwezig voor vragen en of problemen met de beveiligingssoftware van avast!.

Computerforum PC Web Plus - Avast Anti-virus

Inkomende zoektermen:

  • gratis avast antivirus verlengen