avast! bijwerken – belangrijke update

Deze pagina delen!

avast! bijwerken - belangrijke update Wanneer er een programma update voor avast! Free Antivirus beschikbaar is zal dit middels een pop-up worden aangegeven als belangrijke update, via dit scherm kunt u direct avast! bijwerken maar gebruik hier wel de juiste update knop om avast! Free antivirus te updaten. In het scherm avast! bijwerken wordt namelijk ook een upgrade naar avast! Internet Security aangeboden.

Wanneer u de verkeerde update knop gebruikt zal avast! Free antivirus geüpgraded worden naar de 30 dagen probeerversie van avast! Internet Security. Wanneer u een dergelijke melding krijgt over een belangrijke update, dient u de grijze update knop te gebruiken voor het updaten van avast! Free antivirus.

Verder in dit artikel zullen we de gehele updateprocedure nader toelichten, en hoe u de gratis virusscanner van avast! kunt bijwerken naar de laatst beschikbare programmaversie, op de onderstaande afbeelding ziet een voorbeeld van de mededeling die avast! toont wanneer er een belangrijke update beschikbaar is.

avast! bijwerken - belangrijke update

avast! bijwerken – belangrijke update

Wanneer u de bovenstaande melding krijgt voor het bijwerken van avast! Free antivirus dan klikt u op de grijze Update knop, zodra u gebruik maakt van de aanbevolen blauwe Update knop zal avast! Free antivirus geüpgraded worden naar de 30 dagen probeerversie van avast! Internet Security.

Vervolgens krijgt u het licentiescherm te zien waar u akkoord dient te gaan met de licentieovereenkomst die van toepassing is op deze programma update avast! Free antivirus. Klik in dit scherm op Doorgaan om de installatie c.q. update van de gratis virusscanner van avast! voort te zetten.

avast! bijwerken - belangrijke update

Vervolgens zullen de benodigde bestanden voor de betreffende update van avast! Free Antivirus worden gedownload, wanneer dit gereed is zal de update voorbereid worden. Bij de melding “avast! moet uw computer herstarten, wilt u dit nu doen?” klikt u op Ja om het systeem direct opnieuw op te starten.

Na de herstart van uw computer verschijnt automatisch het scherm om de update van avast! Free Antivirus te voltooien, wanneer u geen gebruik wilt maken van Google Chrome vinkt u de optie om deze te installeren uit voordat u op Doorgaan klikt.

avast! bijwerken - belangrijke update

Hulp en ondersteuning

Wanneer u hulp en of ondersteuning wenst omtrent avast! bijwerken of tegen problemen aanloopt bij het updaten van avast! Free Antivirus dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus, hier is een speciaal sub-forum aanwezig voor vragen en of problemen met de beveiligingssoftware van avast!.

Computerforum PC Web Plus - Avast Anti-virus