Gratis virusscanner voor Ziggo-klanten

Deze pagina delen!

Gratis virusscanner voor Ziggo-klantenZiggo biedt voortaan een gratis virusscanner voor Ziggo-klanten aan onder de naam Ziggo Internet Beveiliging Basis. Klanten van Ziggo kunnen het antivirusprogramma wat gebaseerd is op F-Secure Antivirus gratis op één computer installeren.

De afgelopen maande stuurde Ziggo veel klanten een e-mailbericht om hen te wijzen op de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de gratis virusscanner (Ziggo Internetbeveiliging Basis). Deze beveiligingssoftware van F-Secure kost normaal gesproken 40 euro per jaar. Klanten van Ziggo mogen één exemplaar gratis gebruiken.

Ziggo raadt aan om deze gratis virusscanner te installeren op het apparaat dat het meeste wordt gebruikt”, aldus Ziggo in het betreffende e-mailbericht. Zowel bij de gratis als betaalde virusscanner kan men rekenen op technische ondersteuning.

U krijgt van ons Basis Internetbeveiliging bij uw internetabonnement. Een programma van hoge kwaliteit, ontwikkeld door het gerenommeerde F-Secure. Hiermee worden virussen herkend en automatisch verwijderd. Ook bevat dit programma anti-spyware. Anti-spyware herkent en verwijdert programma’s die criminelen op uw computer proberen te installeren om uw gegevens te stelen. Basis Internetbeveiliging beschermt één computer. We raden aan om dit te installeren op het apparaat dat u het meest gebruikt.

De gratis virusscanner voor Ziggo-klanten onder de naam (Ziggo Internetbeveiliging Basis) is puur en alleen een virusscanner en is niet voorzien van een firewall, maar is wel uitgerust met een aparte mail-scanner die de inkomende en uitgaande e-mailberichten en bijbehorende bijlagen controleert en schadelijke e-mailbijlagen kan verwijderen.

Een goed alternatief voor de Windows firewall is dan ook de gratis firewall van Emsisoft, Online Armor is een prima aanvulling op de gratis te gebruiken Ziggo Internetbeveiliging Basis. Op het forum van PC Web Plus vindt u de handleiding voor het installeren van Online Armor.

Gratis virusscanner Ziggo

Meer informatie over de gratis virusscanner voor Ziggo-klanten kunt u de onderstaande artikelen op deze website raadplegen.

Inkomende zoektermen:

  • gratis virusscanner ziggo
  • ziggo antivirus gratis
  • Gratis Antivirus Ziggo
  • ziggo gratis antivirus
  • yhs-default
Getagd met , , , ,
Geplaatst in Nieuws & Informatie