HitmanPro (HMP)

Deze pagina delen!

HitmanProHitmanPro afgekort (HMP) is speciaal ontwikkelt als second-opinion malwarescanner om ranzendsnel uw computer te controleren op de aanwezigheid van virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software die onder de categorie malware vallen.

Deze malwarescanner werkt geheel volgens het cloud-principe en houdt in dat alle gegevens zoals de malwaredefinities geheel via internet worden geladen. De innovatieve gedragsanalyse en de detectie van malware via de cloud heeft als voornaamste voordeel dat u het programma voor het scannen van uw computer niet handmatig hoeft te updaten zodat HitmanPro beschikt over de laatste virusdefinities. Het programma voert zelf echter wel automatisch een update uit om te controleren of er een nieuwe versie van het programma zelf aanwezig is en zal dit vervolgens automatisch installeren.

HitmanPro maakt gebruik van verschillende scan-engines van Bitdefender, Emsisoft en Kaspersky in de cloud voor het detecteren van malware, en hierdoor heeft HitmanPro een zeer goede detectiegraad en is het een uitstekende aanvullende malwarescanner om naast uw geïnstalleerde virusscanner en of ander beveiligingspakket te gebruiken voor de beveiliging van uw computer.

HitmanPro (HMP) downloaden

HitmanPro is gratis te downloaden, en de volledige versie van deze malwarescanner is 30 dagen geheel gratis te gebruiken, deze 30 dagen proef gaan echter pas in als er daadwerkelijk malware wordt aangetroffen en verwijderd moet worden door HitmanPro. Na afloop van deze 30 dagen is Hitman Pro nog wel te gebruiken om het systeem te scannen alleen dient er voor het verwijderen van de malware echter wel een licentie aangekocht te worden. Via de onderstaande download-knoppen kunt u de 32 of 64 bit versie HitmanPro direct via de servers van Surfright downloaden, zo beschikt u altijd over het laatste installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.

HitmanPro downloaden (32 bit)HitmanPro downloaden 64 bit

HitmanPro (HMP)

HitmanPro(HMP)

Middels HitmanPro weet u binnen enkele minuten of uw computer geïnfecteerd is met schadelijke software. En door de revolutionaire innovatie in scan technologie dat geheel zonder definities schadelijke en legitieme software van elkaar weet te onderscheiden is dit beveiligingspakket een zeer waardevolle second opinion malwarescanner voor uw computer.

Maar ook wanneer uw computer reeds geïnfecteerd is met malware en uw virusscanner het niet kan verwijderen biedt HitmanPro uitkomst. Middels de “Force Breach” mode kan HitmanPro uitgevoerd worden waardoor direct actief geladen malware beëindigd kan worden. Ook bij ransomware zoals het bekende politievirus is HitmanPro met het gelijknamige HitmanPro.kickstart één van meest effectieve oplossingen om uw computer te ontdoen van de aanwezige malware.

Doordat HitmanPro natuurlijk geheel gebruik maakt van de cloud is een actieve internetverbinding een vereiste, echter is het wel mogelijk om ook computers te controleren op de aanwezigheid van malware die niet beschikken over een actieve internetverbinding of door de aanwezigheid van malware geen verbinding met het internet kan maken. De Early Warning Scoring (EWS) is ontwikkelt om nog onbekende zero-day malware en APT’s te detecteren en dankzij de functionaliteit en vermelde dreigingsscore is het alsnog mogelijk om malware te herkennen en te verwijderen met HitmanPro.

Hoe werkt HitmanPro precies?

HitmanPro kan direct na het downloaden vanaf een USB stick, CD/DVD, lokale of netwerkschijf gestart worden en zal de computer vervolgens op de aanwezigheid van malware controleren. Mede dankzij de gedragsgebaseerde anti-malware-scan detecteert HitmanPro in slechts enkele minuten de mogelijk aanwezige malware. Het daadwerkelijk identificeren van de mogelijk schadelijke bestanden gebeurd geheel op de servers van HitmanPro servers de  zogenaamde “Scanwolk” waar de scanengines van Bitdefender, Emsisoft en Kaspersky aanwezig zijn.

De scan van HitmanPro controleert onder andere uitvoerbare programma’s zoals stuurprogramma’s en andere automatisch opstartende software. Dit soort programma’s en stuurprogramma’s die malware gerelateerd zijn, zijn actief in het geheugen geladen, communiceert met het internet en probeert zichzelf eventueel onzichtbaar te maken. HitmanPro maakt van al dit soort gegevens een classificatiescore. Hierbij achterhaalt HitmanPro o.a. het volgende:

 • Wat is de herkomst van het betreffende bestand.
 • Hoe is het bestand op uw computer terecht gekomen.
 • Wat is het voornaamste doel van het bestand.
 • Is het bestand op een normale reguliere wijze te verwijderen.
 • Is het bestand zichtbaar voor de gebruiker van de computer of heeft het zich weten te verbergen.
 • Wat is de originele uitgever van het bestand.
 • Hoe is het bestand gestart en of hoe wordt het gestart.
 • Communiceert het bestand met onbetrouwbare domeinen op het internet.
 • Is het betreffende bestand gecomprimeerd en of versleuteld.
 • Bevat het bestand kenmerken van andere schadelijke software.
 • Welke kenmerken zijn er bekend over het bestand van andere beveiligingsbedrijven.

HitmanPro gebruikt dus zoveel mogelijk informatie in de vorm van bestandskenmerken van veilige en schadelijke software waardoor betrouwbare en schadelijke software goed onderscheiden kan worden. Van alle bestanden wordt er allereerst een vingerafdruk gemaakt en deze wordt aangevraagd door de scanwolk, die bepaald vervolgens of het bestand veilig, onveilig of onbekend is. Onbekende bestanden op uw computer worden fysiek geüpload naar de Scanwolk. Hier worden de bestanden binnen enkele seconden geanalyseerd door gerenommeerde anti-virussoftware van van Bitdefender, Emsisoft en Kaspersky die als beveiligingspartner samenwerken. In feite is HitmanPro een zeer intelligent malware detectie systeem gebaseerd op het verenigen en associëren van gegevens uit verschillende informatiebronnen.

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over HitmanPro, tegen problemen aanloopt of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen over HitmanPro.

HitmanPro

Inkomende zoektermen:

 • hitman pro
 • hitmanpro
 • hitman pro android
 • hitman pro gratis versie
 • hitman pro gratis
 • hitman pro free nederlands
 • hitmanpro free
 • hitman pro voor android
 • hitmanpro gratis
 • hitman pro download