Avira Free Antivirus pop-ups zijn verleden tijd

Deze pagina delen!

De Avira Free Antivirusdagelijkse Avira Free Antivirus pop-ups die de gratis virusscanner van het Duitse anti-virusbedrijf, Avira Free Antivirus toonde bij de dagelijkse updates van de virusdefinities waren wellicht de grootste ergernis van de gebruikers van deze gratis virusscanner. Maar in de 2014 versie van Avira Free Antivirus zijn deze popup-advertenties verleden tijd.

Avira liet echter weten dat zowel de gebruikers als het anti-virusbedrijf zelf een hekel aan de advertentie heeft, maar dat het echter wel nodig was om het product aan miljoenen mensen te kunnen aanbieden voor de beveiliging van computersystemen, maar daar is nu eindelijk een einde aan gekomen. Op de website pronkt dan ook de slogan “We will no longer display the large popups“.
Avira Free Antivirus pop-ups zijn verleden tijd

Avira Free Antivirus popups zijn verleden tijd

Het Duitse anti-virusbedrijf heeft middels Avira Free Antivirus een zeer populaire en zeer goede gratis virusscanner, en diverse testen van gerenommeerde, onafhankelijke onderzoeksorganisaties zoals AV-Test enAV-Comparatives wijzen ook telkens uit dat deze gratis virusscanner erg goed presteert en een prima gratis antivirus-oplossing is voor niet commercieel thuisgebruik.

Avira Free Antivirus, voorheen bekend als AntiVir is een volwaardige antivirus-oplossing die real-time uw controleert op mogelijk kwaadaardige invloeden. Dit antivirus-programma is bekend om de Duitse degelijkheid, en zonder verdere poespas. Avira Free Antivirus beschikt ook over rootkit-detectie en spoort virussen, spyware, dialers en Trojans op, meer informatie leest op deze pagina op onze website.

Doordat de dagelijkse Avira Free Antivirus pop-ups nu niet meer getoond worden, zal de populariteit van deze gratis virusscanner wellicht weer gaan toenemen. Want als er iets is wat men erg hinderlijk vindt dan zijn het wel programma’s die ongewenste pop-ups tonen on de meest ongelegen momenten.

Getagd met , , ,
Geplaatst in Nieuws & Informatie